Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Strap-On pas Fetish Fantasy Universal Breathable

Šifra izdelka: 4562-23 | EAN koda: 603912302936
64,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fetish Fantasy Elite
Barva: Black
Suitable for: Women
Phthalate free: Yes
Adjustable straps: Yes
Waterproof: Yes

Opis

Strap-on pas Fetish Fantasy Uniersal Breathable je bil zasnovan z mislijo na udobje in prilagodljivost! Univerzalni pas je izdelan iz super mehke kombinacije spandexa in lycre, ima udoben elastičen pas in ohišje, ki diha. Zahvaljujoč lahkemu materialu in tkanini, ki lahko diha, ne boste niti vedeli, da nosite pas. Izjemno udoben združuje obliko in funkcijo in je edini pas, ki ga boste kdaj potrebovali.

Raztegljiv silikonski O-obroč sprejme različne premere vaših najljubših dildov. Za razliko od večine usnjenih ali vinilnih pasov je ta pas oblikovan kor bombažne hlačke in lahkotno diha, ko se ozračje segreje. Na telesu ni drgnjenja ali nelagodja. Udobna tkanina vam omogoča, da jo nosite dlje časa in tako podaljšate zabavo, ne da bi pri tem žrtvovali svoje udobje. Omogoča prileganje vsem vrstam postav saj je primeren za vse z obsegom pasu do 112cm. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje