Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Strap-On pas No-Parts Taylor dvojni

Šifra izdelka: NP-02-BLK | EAN koda: 8719934004184
79,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: No-Parts
Barva: Black
Velikost: One Size
Suitable for: Unisex
Suitable for couples: Men + Men, Men + Woman, Woman + Woman
Bleaching: No
Ironing: No
Drycleaning: No
Sušenje v stroju: Ne

Opis

Strap-On pas No-Parts Taylor bo razveselil vse ljubiteljice dvojne penetracije, obenem pa poskrbel za fantastično izkušnjo in udobje!

Pas Taylor ima kar dve odprtini z O obročkom za namestitev dildov, kar omogoča dvojno stimulacijo in dvojni užitek. Pas je izdelan v enotni univerzalni velikosti, ki je prilagodljiva tako v pasu kot so nastavljivi tudi trakovi na stegnih. Pas tako enostavno prilagodite vašim meram z velcro zaponkami in nastavljivih sponkami na trakovih.

Strap-On pas se prilagodi vsem postavam do največ 140cm obsega v bokih. Material pasov No-Parts je trpežen in kvaliteten, kot tudi sama izdelava pasov. O-obročka na pasu bosta ustrezala skoraj vsakemu dildu s premerom 3-6 cm, prepričajte pa se, da ima dildo ravno podlago, da bo pravilno ostal na svojem mestu.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje