Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Strap-On pas Dillio Platinum Body Dock

Šifra izdelka: 603912772487 | EAN koda: 603912772487
76,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Dillio Platinum

Opis

Patentiran univerzalni sistem strap-on pasu Dillio Platinum Body Dock je najlažji in najbolj udoben strap-on pas. To je tako preprosto, kot da pritrdite  svoj najljubši dildo ali vibrator na silikonsko priklopno ploščo. Brez obročkov. Brez zaskočkov. Brez težav. Najboljše od vsega je, da deluje z večino dildov na današnjem trgu, vključno z nekaterimi, ki jih že imate v svoji zbirki.

Enostaven sistem za pripenjanje temelji na anatomsko ukrivljeni telesni ploščici s priseskom, na katero se varno prilepi prisesek dilda (ni vključen). Sesalna ploščica ohranja dildo v popolnem položaju za potiskanje (Push & Play). Plošča enakomerno porazdeli pritisk po celotnem medeničnem predelu, zato se zmanjša pritisk na točno določeno mesto. Široke, trpežne trakove je mogoče prilagoditi s plastičnimi zaponkami za varno, a udobno prileganje.

  • Najlažji in najudobnejši strap-on pas na trgu
  • Patentirana zasnova Push and Play
  • Nagnjen sesalni dok pomaga ohranjati dildo v pokončnem položaju
  • Prilagodljiva pas za telo se prilagodi oblinam vašega telesa
  • Trdni najlonski trakovi in zaponke za hitro sprostitev
  • Enostavno se prilagaja pasu do obsega 137 cm

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje