Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Soft tamponi Original Normal, 10 kos

Šifra izdelka: 3500003521 | EAN koda: 4028403122019
20,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Joydivision
Barva: Pink
Suitable for: Women

Opis

To so tamponi nove generacije. Mehki tamponi so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav, za higienski spolni odnos med menstruacijo. Mehki tamponi so tudi idealna rešitev pri vseh športnih in drugih dejavnosti. Soft-tamponi so optimalna higienska zaščita, so sterilni, pakirani so posamično in so dermatološko in klinično testirani.

Zakaj soft tamponi?

  • med spolnim odnosom so nemoteči
  • so neopazni, udobni in prijetni za nošenje
  • enostavni za uporabo
  • velika absorpcijska sposobnost
  • okolju prijazen material brez dodanih kemikalij
  • dermatološko in klinično preizkušeni
  • posamezno sterilno pakirani
  • kakovost iz Nemčije

Kako deluje, čeprav nima vrvice?

Nožnica oz. vagina je dolga približno -+ 8 cm, na koncu je maternični vrat, ki ščiti maternico pred vhodom bakterij in drugih tujkov v maternico. Maternični vrat ima tudi čep, ki se odpre pri porodu, da gre plod lahko ven. Tako ni nobenih skrbi da bi med spolnimi odnosi tampon zlezel kam drugam.

Uporaba

Soft-Tampon je enostaven za uporabo, stisnemo ga skupaj na straneh in ga s sredincem potisnemo z okroglo stranjo pred maternični vrat. Odstranimo ga s pomočjo zanke (zarezane luknjice), lahko mehki tampon odstranimo hitro in enostavno, z enim prstom.

Primerjava z navadnimi tamponi

Pri soft-tamponih ni nadležne vrvice in tudi med spolnim odnosom oba partnerja ne čutita prisotnega soft-tampona, ki se anatomsko prilega. Navadni tamponi ponavadi nabreknejo, soft-tampon pa se enostavno stisne, kjer ostane prožen in ne spremeni svoje prvotne velikosti. Soft-tamponi so inovativno narejeni iz ne toksične in biokompatibilne* pene. Material ne vsebuje kemičnih snovi, ki bi lahko povzročile draženje.
*Biokompatibilnost je sposobnost pravilnega odziva materiala v odnosu do gostitelja v specifičnih aplikacijah. Biokompatibilnost se loči glede na površinsko in strukturno kompatibilnost vsadka.

Proizvajalec:
JoyDivision international AG
Rudolf-Diesel- Weg 10
30419 Hannover, Nemčija

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje