Moške tangice Cut4men Enchancing srebrne

Šifra: D-228243 | Ean: 3760294772324
Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
16,50 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 16 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Moške tangice Cut4men Enchancing so nedvomno ene najsodobnejših in najuspešnejših spodnjic v kolekciji Cut4Men. Tangice Enhancing nudijo neprimerljivo udobje, zaradi ergonomsko oblikovanega sprednjega dela, ki obenem vizualno poveča vašo moškost. Če se želite počutiti samozavestno in pritegniti pozornost, ne iščite več in izberite tangice Cut4men.

Velikost
Barva



Opis

Podrobnosti izdelka

Material7% elastan
93% poliester

Moške tangice Cut4men Enchancing so nedvomno ene najsodobnejših in najuspešnejših spodnjic v kolekciji Cut4Men. Tangice Enhancing nudijo neprimerljivo udobje, zaradi ergonomsko oblikovanega sprednjega dela, ki obenem vizualno poveča vašo moškost. Če se želite počutiti samozavestno in pritegniti pozornost, ne iščite več in izberite tangice Cut4men.

Izdelane so iz izjemno lahke tkanine, sestavljene iz 93% poliestra in 7% elastana, zato ste lahko prepričani, da se bodo popolnoma prilegale vašemu telesu ter vam nudile varnost in udobje skozi ves dan. Edina odločitev, ki vam preostane, je, da izberete svojo najljubšo barvo, in če se ne morete odločiti, vzemite vse!

Tabela velikosti:

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Za oddajo mnenja moraš biti prijavljen/a in imeti opravljen nakup tega izdelka.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici