Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Točkovni stimulator Satisfyer Twirling Up roza

Šifra izdelka: 4009650 | EAN koda: 4061504009650
59,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Purple
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 3,2 cm
Operation: Push button
Dolžina: 17,5 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 12
Waterproof: Yes
Stimulation: Clitoral stimulation, Nipple stimulation
Charger: USB plug

Opis

Z ozko, togo konico in krožnimi vibracijami je vibrator Satisfyer Twirling Fun primeren za vse erogene cone: Ne glede na to, ali gre za stimulacijo bradavičk ali klitorisa – Twirling Fun bo poskrbel za izjemne vrhunce! Športni dizajn in površina iz higienskega, telesu prijaznega silikona dopolnjujeta popoln paket izdelka Twirling Fun.

Izbiraš lahko med 12 vibracijskimi programi, ki so sestavljeni iz 5 stopenj jakosti in 7 ritmov, ki jih je mogoče upravljati s tipkama + in –. Pusti se katapultirati v nove višave!

Zahvaljujoč vodoodporni izdelavi (IPX7) lahko Satisfyer Twirling Fun uporabljaš tudi pod vodo. Ne glede na to, ali v kopalni kadi, v zasebnem bazenu ali pod tušem – klitoralni vibrator se vedno odlično izkaže! Twirling Fun lahko enostavno očistiš s toplo vodo in blagim milom. Če vibratorju zmanjka sape, lahko vgrajene baterije ponovno napolniš s priloženim polnilnim kablom USB.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje