Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Lisice za gležnje Begme Black Edition

Šifra izdelka: D-229253 | EAN koda: 8435565929237
29,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Begme Black Edition

Opis

Povečajte svojo zbirko in poleg klasičnih lisic uporabite tudi lisice za gležnje, ter tako še dodatno začinite vajine igre. Z blagovno znamko Begme v vašo spalnico poleg zadovoljstva prinašamo trpežnost, kvaliteto in stil. Lisice za gležnje izdelane iz veganskega usnja in na notranji strani obdane z mehkim neoprenom bodo popestrile vajine večere in poskrbele, da bodo le ti udobni in polni razburljivih trenutkov. Lisice za gležnje lahko kombinirate tudi z lisicami za roke in drugimi izdelki Begme.

Lisice so po velikosti nastavljive in med seboj povezave z dvema karabinoma na kovinski verižici, kar omogoča hitro pripenjanje in odpenjanje.  

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje