Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Lisice za gležnje Intoyou Black Shadow

Šifra izdelka: BS-052 | EAN koda: 8436583790526
24,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Intoyou Black Shadow

Opis

Lisice za gležnje Intoyou Black Shadow iz veganskega usnja s kovinskimi rinkami ter karabinom za zapenjanje so odličen erotični dodatek k vašim porednim igricam.

Vstopite v svet podrejanja z linijo Intoyou Black Shadow, linijo za tiste najbolj pogumne in strastne v BDSM. Lisice so odlično dopolnilo za dobro zbirko BDSM izdelkov, ne glede na to, ali ste strokovnjak na tem področju ali želite vstopiti v nov svet fantazije in užitka.

Te lisice so bile zasnovane za uporabo na gležnjih, vendar ne bomo tisti, ki bi zapirali vrata domišljiji, zato jih brez skrbi lahko uporabite na zapestjih. Imajo popoln dizajn, v mat črni barvi, so elegantne in kvalitetne. Z dvojnim oblazinjenim slojem v notranjosti so zelo udobne, zapenjajo se z zaponko in jih lahko nastavite glede na svoje potrebe.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje