Lisice za gležnje Blaze Elite bele

Šifra: 22050 | Ean: 8720365102851
Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
28,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 28 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Lisice za gležnje Blaze Elite so s svojo belo barvo prava popestritev v izbiri BDSM erotičnih pripomočkov. Izdelane so iz belega umetnega usnja, manšete za gležnje pa imajo kovinske detajle v zlati barvi, ki dopolnjujejo že tako eleganten videz. Manšete so v celoti nastavljive z zaponkami, da se prilegajo vsaki nogi. Manšete med seboj povezuje 12 cm dolg trak, ki ga je mogoče na eni strani sneti s kaveljčkom. Lisice Blaze lahko kombinirate tudi z drugimi BDSM erotičnimi pripomočki, kavlji, verižicami ali vrvmi.

Barva



Primerno za ženske in moške
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialUmetno usnje
Primerno zaOba spola

Lisice za gležnje Blaze Elite so s svojo belo barvo prava popestritev v izbiri BDSM erotičnih pripomočkov. Izdelane so iz belega umetnega usnja, manšete za gležnje pa imajo kovinske detajle v zlati barvi, ki dopolnjujejo že tako eleganten videz. Manšete so v celoti nastavljive z zaponkami, da se prilegajo vsaki nogi. Manšete med seboj povezuje 12 cm dolg trak, ki ga je mogoče na eni strani sneti s kaveljčkom. Lisice Blaze lahko kombinirate tudi z drugimi BDSM erotičnimi pripomočki, kavlji, verižicami ali vrvmi.

  • Elegantne bele lisice
  • Izdelane iz umetnega usnja
  • Z zlatimi kovinskimi detajli, brez niklja
  • Nastavljiva velikost
  • Odstranljiv 12 cm dolg trak

Serija Blaze Elite vam ponuja tudi komplet BDSM pripomočkov in druge posamezne BDSM izdelke v beli barvi, najdete pa jih na tej povezavi.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Za oddajo mnenja moraš biti prijavljen/a in imeti opravljen nakup tega izdelka.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici