Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Michelle Lazara Mega

Šifra izdelka: FWB012 | EAN koda: 8719934001152
119,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Friend with Benefits
Barva: Skin
Material: TPR
Dolžina: 19.00cm
Height (cm): 12.00cm
Suitable for: Men
Opening: Vagina
Internal structure: Ripples
Penetration: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Michelle Lazara je masturbator, s katerim boste izkusili vse prednosti "doggy" položaja, privoščite pa si lahko kar dve odprtini, ki nudita intenzivno stimulacijo za katero poskrbijo mnoge izbokline in rebra v notranjosti odprtin.

Masturbator je izdelan iz gladkega TPR materiala, ki je prijeten na otip in dobro prožen, kar omogoča enostavno uporabo in nepozabno stimulacijo.

Ob uporabi izdelka priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi. Čiščenje izdelka je enostavno, saj ga lahko očistite z blagim milom in mlačno vodo, priporočamo pa uporabo čistila erotičnih igračk, ki bo izdelek tudi dezinficiral.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje