Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Kiiroo Feel Apolonia Lapeidra

Šifra izdelka: E31671 | EAN koda: 8720256722045
78,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Brand: Kiiroo
Barva: Beige
Material: TPE
Dolžina: 22cm x 8.4cm
Insertable depth: 21.5cm
Min Diameter: 1cm
Max Diameter: 2.4cm
Suitable for: Men
Opening: Vagina
Internal structure: Nubs, Ripples, Smooth
Suitable lubricant: Water Based
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Feel Apolonia je edini masturbator, zasnovan po najbolj intimnih delih telesa Apolonije Lapiedre. Za nepozabno izkušnjo lahko masturbator uporabite v kombinaciji s Kiiroo Keon nastavkom, ki vam nudi neomejene možnosti povezovanja z interaktivnimi vsebinami, VR očali in še in še.

Senzacije iz druge atmosfere

Vstopite v svet Apolonie s Feel masturbatorjem in odkrijte svoje novo najljubše mesto. Masturbator nudi neverjetne občutke, od gladkega vhoda do izvrstnih izboklin in konic, zasnovanih za izboljšanje vaše izkušnje z vsakim potiskom. Izdelek Feel Apolonia uporabite ročno ali s Kiiroo Keon nastavkom in zagotavljamo vam, da boste kričali njeno ime.

Občutite vse kar vidite

Prevzemite nadzor nad svojimi fantazijami in povežite svoj maturbator s Kiiroo nastavkom Keon. Povežite se in sodelujte v interaktivnih erotičnih vsebinah. Bodite pripravljeni, da v realnem času začutite vsak njen glas užitka, gib in tresljaj.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje