Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Umetna vibracijska vagina in rita Crazy Bull Judy

Šifra izdelka: DEBRA01396 | EAN koda: 6959532332797
65,95 €
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Crazy Bull

Opis

Vibracijska vagina in rita Crazy Bull Judy ima realistično obliko zadnjice z dvema odprtinama. Notranjost Judy je razgibana in polna izboklin, ki bodo poskrbele za resnično intenzivno stimulacijo, svoj vpliv pa bo dodal vibracijski jajček na koncu masturbatorja, ki ga enostavno vklopite ali izklopite z daljinskim upravljalnikom. Izredno mehek in gladek material je prijeten na dotik in varen za telo. 

Ob uporabi izdelka priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi. Čiščenje izdelka je enostavno, saj ga lahko očistite z blagim milom in mlačno vodo, priporočamo pa uporabo čistila erotičnih igračk, ki bo izdelek tudi dezinficiral.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje