Umetna vibracijska vagina in rita Crazy Bull Julie

Zaloga: Na zalogi
81,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 81 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Vibracijska vagina in rita Crazy Bull Julie ima realistično obliko zadnjice z dvema odprtinama. Notranjost Julie je razgibana in polna izboklin, ki bodo poskrbele za resnično intenzivno stimulacijo, svoj vpliv pa bo dodal vibracijski jajček na koncu masturbatorja, ki ga enostavno vklopite ali izklopite z daljinskim upravljalnikom. Izredno mehek in gladek material je prijeten na dotik in varen za telo. Če želite še bolj realistično izkušnjo pa lahko vklopite tudi glas, bolj realistično od tega ne gre.


Priporočamo tudi:


Napajanje preko baterij
Izdelek je vodoodporen
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialTPR
Napajanje3x AAA baterija
VodoodpornostDa
Dolžina28 cm

Vibracijska vagina in rita Crazy Bull Julie ima realistično obliko zadnjice z dvema odprtinama. Notranjost Julie je razgibana in polna izboklin, ki bodo poskrbele za resnično intenzivno stimulacijo, svoj vpliv pa bo dodal vibracijski jajček na koncu masturbatorja, ki ga enostavno vklopite ali izklopite z daljinskim upravljalnikom. Izredno mehek in gladek material je prijeten na dotik in varen za telo. Če želite še bolj realistično izkušnjo pa lahko vklopite tudi glas, bolj realistično od tega ne gre.

Ob uporabi izdelka priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi. Čiščenje izdelka je enostavno, saj ga lahko očistite z blagim milom in mlačno vodo, priporočamo pa uporabo čistila erotičnih igračk, ki bo izdelek tudi dezinficiral.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Umetna vibracijska vagina in rita Crazy Bull Julie”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici