Umetna vibracijska vagina in rita Crazy Bull

Zaloga: Na zalogi
53,27 € 81,95 €
* DDV je vštet v ceno
Pohiti! Akcija se zaključi
dni ur min sek
Z nakupom tega izdelka prejmeš 53 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Vibracijska vagina in rita Crazy Bull ima realistično obliko zadnjice z dvema odprtinama. Notranjost je razgibana in polna izboklin, ki bodo poskrbele za resnično intenzivno stimulacijo, svoj vpliv pa bo dodal vibracijski jajček na koncu masturbatorja, ki ga enostavno vklopite ali izklopite z daljinskim upravljalnikom. Izredno mehek in gladek material je prijeten na dotik in varen za telo. 


Priporočamo tudi:


Napajanje preko baterij
Izdelek je vodoodporen
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialTPR
Napajanje3x AAA baterija
VodoodpornostDa
Dolžina21 cm

Vibracijska vagina in rita Crazy Bull ima realistično obliko zadnjice z dvema odprtinama. Notranjost je razgibana in polna izboklin, ki bodo poskrbele za resnično intenzivno stimulacijo, svoj vpliv pa bo dodal vibracijski jajček na koncu masturbatorja, ki ga enostavno vklopite ali izklopite z daljinskim upravljalnikom. Izredno mehek in gladek material je prijeten na dotik in varen za telo. 

Ob uporabi izdelka priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi. Čiščenje izdelka je enostavno, saj ga lahko očistite z blagim milom in mlačno vodo, priporočamo pa uporabo čistila erotičnih igračk, ki bo izdelek tudi dezinficiral.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Umetna vibracijska vagina in rita Crazy Bull”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici