Masturbator Kiiroo Feel Romi Chase

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
78,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 78 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Feel Romi je edini masturbator, zasnovan po najbolj intimnih delih telesa Romi Chase. Za nepozabno izkušnjo lahko masturbator uporabite v kombinaciji s Kiiroo Keon nastavkom, ki vam nudi neomejene možnosti povezovanja z interaktivnimi vsebinami, VR očali in še in še.


Priporočamo tudi:
Opis

Feel Romi je edini masturbator, zasnovan po najbolj intimnih delih telesa Romi Chase. Za nepozabno izkušnjo lahko masturbator uporabite v kombinaciji s Kiiroo Keon nastavkom, ki vam nudi neomejene možnosti povezovanja z interaktivnimi vsebinami, VR očali in še in še.

Senzacije iz druge atmosfere

Vstopite v svet Romi s Feel masturbatorjem in odkrijte svoje novo najljubše mesto. Masturbator nudi neverjetne občutke, od gladkega vhoda do izvrstnih izboklin in konic, zasnovanih za izboljšanje vaše izkušnje z vsakim potiskom. Izdelek Feel Romi uporabite ročno ali s Kiiroo Keon nastavkom in zagotavljamo vam, da boste kričali njeno ime.

Občutite vse kar vidite

Prevzemite nadzor nad svojimi fantazijami in povežite svoj maturbator s Kiiroo nastavkom Keon. Povežite se in sodelujte v interaktivnih erotičnih vsebinah. Bodite pripravljeni, da v realnem času začutite vsak njen glas užitka, gib in tresljaj.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Masturbator Kiiroo Feel Romi Chase”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici