Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Krema za penis Penis XXL 80ml

Šifra izdelka: 610330 | EAN koda: 4024144610334
12,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: You2Toys
Barva: Transparent
Količina: 80ml
Suitable for: Men
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Krema Penis XXL z negovalnim učinkom je namenjena masaži vašega penisa. Krema s pomočjo svojih sestavin poskrbi za večjo prekrvavitev, ki vodi v dolge in močne erekcije.

Kot nalašč za masažo penisa, ki pomaga pri cirkulaciji! Veganska krema za masažo penisa XXL vsebuje olje jojobe, vitamin E in izvlečke ginka. Odlična je tudi za nego pred ali po spolnem odnosu. 

Sestavine: Aqua, Cetearyl Isononanoate, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, PEG-30 Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Benzyl Alcohol, Sodium Polyacrylate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Stearate, Ethylhexylglycerin, Trideceth-6, Ginkgo Biloba Leaf Extract.

Primerno za vegane!

Uporaba: preprosto jo vmasirajte v penis (ali pa naj to stori partner/ka) - kreme lahko uporabite toliko, kolikor si je želite.

Opozorila:

  • hranite na hladnem, suhem in temnem mestu
  • krema je namenjena samo eksterni uporabi na koži
  • krema ne sme priti v stik z očmi ali odprtimi ranami na koži
  • hranite izven dosega otrok
  • v primeru, da imate zdravstvene težave, jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte z zdravnikom
  • v primeru, da ste na katero izmed sestavin alergični, kreme ne uporabljajte

Sestavine

aqua, cetearyl isononanoate, ceteareth-20, PEG-20 glyceryl stearate, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, ceryl palmitate, phenoxyethanol, hydroxyethylcellulose, propylene glycol, simmondsia chinensis (jojba) seed oil, sodium polyacrylate, tocopheryl acetate, benzyl alcochol, ethylhexyl stearate, ethylhexylglycerin, trideceth-6, ginkgo biloba leaf extract

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje