Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijske bokserice Pantyrebel

Šifra izdelka: PR001 | EAN koda: 8719934000889
59,95 €

* Obvezna polja

Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Pantyrebel
Barva: Black
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Wireless control
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Phthalate free: Yes
Remote control range: do 10 m
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 12
Penetration: No
Waterproof: Splash Proof
Suitable for couples: Men + Woman
Noise level: Normal
Standby Time: vsaj 2 h
Stimulation: Clitoral stimulation
Charger: USB plug
Velikost: One Size

Opis

Pantyrebel je nora zabava zate in nikomur ni treba vedeti. Seksi prosojne bokserice z vezenimami izgledajo kot normalne bokserice a so nmnogo več. Skrivajo žepek v katerega se natančno prilega vibrator in ti nudi nepopisne užitke.

Bokserice so izdelane iz poliamida in elastana, so mehke in prilagodljive in tako prijetne za nošenje. Velikost je enotna S/M (34-38).

Pantyrebel vibrator se popolnoma prilega vašim hlačkam, upravljate pa ga s priloženim daljinskim upravljalcem. Za bolj razburljivo izkušnjo lahko daljinec predate tudi vašemu partnerju in se mu prepustite. Izdelan je iz 100% silikona in ABS plastike, ki je telesu prijazen in popolnoma vodoodporen, torej vam ni treba skrbeti, tudi če se zmoči. Zaradi ergonomske oblike je prijeten za nošenje in ga ne boste čutile dokler ne boste vključili vibracije. Zaradi njegovega tihega delovanja ne bo nihče vedel, da ga uporabljate, razen vi in vaš partner.

Navodila za uporabo:

Vibrator vklopite s kratkim pritiskom na gumb za vklop/izklop in začne vibrirati takoj, ko ga vklopite. Gumb s krogom na daljinskem upravljalniku lahko uporabite za spreminjanje nastavitev vibracij, vibracije pa lahko ustavite na gumbu za premor. Vibrator se polni preko USB kabla, ki je priložen. 

Po uporabi vibrator očistite z mlačno vodo, kančkom mila ali čistilom za erotične igračke.

Podrobnosti:

  • Vibrator: 12-stopenjski
  • Dolžina: 9cm
  • Širina: 4cm
  • Napajanje: USB
  • Material: silikon/ABS

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje