Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Feelztoys Panty-vibe vijoličen

Šifra izdelka: E29668 | EAN koda: 8717903274583
49,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Feelztoys
Barva: Purple
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Dolžina: 10 cm x 4.5 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Waterproof: Yes
Run time: 90 min
Standby Time: 480 min
Stimulation: Clitoral stimulation
Charger: USB plug

Opis

Vibrator Feelztoys Panty-vibe vas bo navdušil. Diskreten, eleganten vibrator, ki vas bo popeljal na pustolovščino! Ali bolje rečeno: panty-vibe vzemite s sabo na pustolovščino!

Panty-vibe vibrator se popolnoma prilega vašim hlačkam, upravljate pa ga s priloženim daljinskim upravljalcem. Za bolj razburljivo izkušnjo lahko daljinec predate tudi vašemu partnerju in se mu prepustite. 

Panty-vibe je izdelan iz 100% silikona, ki je telesu prijazen in popolnoma vodoodporen, torej vam ni treba skrbeti, tudi če se zmoči. Zaradi ergonomske oblike je prijeten za nošenje in ga ne boste čutile dokler ne boste vključili vibracije. Zaradi njegovega tihega delovanja ne bo nihče vedel, da ga uporabljate, razen vi in vaš partner. Domet daljinca je 15m, baterija pa zdrži do 8 ur v stopnji pripravljenosti. Hlačke niso priložene!

Navodila za uporabo:

Vibrator vključite tako, da 3 sekunde držite gumb na spodnji strani, ko igračka 1x zavibrira je pripravljena za uporabo z daljincem. Vibrator obrnite s konkavno stranjo navzgor v vaše spodnje hlačke tako, da se majhne pike dotikajo vašega klitorisa.

Zabava zagotovljena!

Podrobnosti:

  • Vibrator: 6-stopenjski
  • Dolžina: 10cm
  • Širina: 4,5cm
  • Napajanje: USB
  • Material: silikon
  • Daljinec dometa 15m

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki