Vaginalne kroglice Magic Motion Crystal Duo Smart APP

Zaloga: Na zalogi
69,56 € 86,95 €
* DDV je vštet v ceno
Pohiti! Akcija se zaključi
dni ur min sek
Z nakupom tega izdelka prejmeš 69 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Magic Motion Crystal Duo Smart Kegel so vaginalne vibracijske kroglice, ki jih mora imeti vsaka ženska. Kroglice Crystal Duo boste lahko uporabljale za užitek in stimulacijo, obenem pa vam ponujajo vse kar potrebujete za popoln trening mišic medeničnega dna.

Aplikacija Magic Kegel vaše kroglice spremeni v vašega osebnega trenerja, ki vas bo vodil glede na vaše zmožnosti in skupaj z vami napredoval vse do želenega rezultata. Poleg tega vam aplikacija omogoča nadzor vseh ostalih funkcij kroglic, od nastavitev intenzitete vibriranja do upravljanja programov in ustvarjanje svojih načinov vibriranja. 

Barva


Priporočamo tudi:


Telesu prijazni materiali
Napajanje preko USB kabla
Izdelek je vodoodporen
Primerno za ženske
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialSilikon / ABS
NapajanjeUSB
VodoodpornostDa IPX6
Vibratorveč-stopenjski
Primeren lubrikantNa vodni osnovi
Dolžinado 21cm
Premer3,5cm
Primerno zaŽenske
Posebne funkcijeupravljanje z aplikacijo

Magic Motion Crystal Duo Smart Kegel so vaginalne vibracijske kroglice, ki jih mora imeti vsaka ženska. Kroglice Crystal Duo boste lahko uporabljale za užitek in stimulacijo, obenem pa vam ponujajo vse kar potrebujete za popoln trening mišic medeničnega dna.

Aplikacija Magic Kegel vaše kroglice spremeni v vašega osebnega trenerja, ki vas bo vodil glede na vaše zmožnosti in skupaj z vami napredoval vse do želenega rezultata. Poleg tega vam aplikacija omogoča nadzor vseh ostalih funkcij kroglic, od nastavitev intenzitete vibriranja do upravljanja programov in ustvarjanje svojih načinov vibriranja. 

Komplet je sestavljen iz dveh silikonskih ovojev, večjega in manjšega, ter uteži v obliki kroglice, ki jo boste vstavile v poljubni ovoj. Prvi večji ovoj ima v zgornjem delu vgrajen vibracijski motorček, v spodnjem delu pa je prostor za vstavljanje uteži. Drugi silikonski ovoj je namenjen uporabi uteži brez vibracij in vanj prav tako vstavite priloženo kroglico - utež.

Kroglice so vodoodporne po standardu IPX6 in zato primerne za uporabo pod prho in čiščenje pod tekočo vodo. Ob čiščenju priporočamo uporabo čistila erotičnih igračk, za še boljšo higieno.

Aplikacija deluje z vsemi telefoni Apple Iphone od modela 4S dalje in z vsemi Android telefoni z verzijo 4.3 ali novejši. Za povezovanje uporablja povezavo Bluetooth 4.0 ali novejšo. Za prenos aplikacije potrebujete dostop do trgovine Apple Store ali Google Play, aplikacije v nasprotnem primeru ne boste mogli naložiti.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Vaginalne kroglice Magic Motion Crystal Duo Smart APP”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici