Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski analni čep Mr. Play Hotkey 11,8cm

Šifra izdelka: D-226639 | EAN koda: 6959532332384
34,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Pretty Love
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Analni vibracijski čep Pretty Love Mr. Play nudi odlično stimulacijo s kar 10 različnimi nastavitvami vibracij, ki jih upravljate le z enim gumbom. Čep je klasične oblike z ožjo konico in širšim srednjim delom. Vibracijski motorček se nahaja v vratu in tako omogoča, da se močne in tihe vibracije lepo porazdelijo po celotni površini čepa. 

Čep za delovanje uporablja 1 baterijo velikosti AAA, ki jo vstavite v držalo, na katerem se nahaja tudi gumb za upravljanje vibracij ter vklop in izklop vibratorja. Ob uporabi čepa priporočamo uporabo lubrikanta, le ta pa naj bo izdelan na vodni osnovi, saj silikonski lubrikanti lahko poškodujejo material čepa.

Čep je 100% vodoodporen in ga lahko uporabljate tudi v kadi ali pod tušem, izdelan pa je iz medicinskega silikona, ki je telesu prijazen, nealergen in varen za uporabo. Čep po uporabi enostavno očistite s čistilom erotičnih igračk, ki bo igračko tudi dezinficiral.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje