Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski analni čep Magic Motion Equinox APP

Šifra izdelka: E27517 | EAN koda: 6958136104069
67,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Brand: Magic Motion
Barva: Black
Material: Silicone
Dolžina: 10,8 cm
Max Diameter: 3,5 cm
Insertable depth: 8,8 cm
Suitable for anal penetration: Yes
Vibration power: Variable vibrations
Vibrations: Multispeed
Suitable for: Unisex
Ravno dno: Yes
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 7
Flexible: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Stimulation: Anal stimulation

Opis

Vibracijski analni čep Magic Motion Equinox upravlja aplikacija in ima prisesek, ki združuje ergonomijo s pametno tehnologijo in tako začetnikom in izkušenim uporabnikom nudi odlično izkušnjo. V notranjosti se skriva zmogljiv motor, ki ponuja 7 različnih hitrosti vibriranja.

Čep je izdelan iz mehkega silikona in je udoben za nošenje ter enostaven za vstavljanje in odstranjevanje zaradi njegov konusne oblike.

Equinox je vodoodporen po standardu IPX6, kar pomeni da ga lahko uporabljate pod tušem in ga enostavno očistite pod tekočo vodo, ne smete pa ga uporabljate v kadi.

V notranjosti se skrivajo polnilne baterije, ki jih enostavno napolnete s priloženim USB kablom. Popolnoma napolnjen je pripravljen na igro približno 120 minut.

Aplikacija deluje z vsemi telefoni Apple Iphone od modela 4S dalje in z vsemi Android telefoni z verzijo 4.3 ali novejši. Za povezovanje uporablja povezavo Bluetooth 4.0 ali novejšo. Za prenos aplikacije potrebujete dostop do trgovine Apple Store ali Google Play, aplikacije v nasprotnem primeru ne boste mogli naložiti.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje