Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski analni čep Addicted Toys z vibracijski obročkom

Šifra izdelka: D-227618 | EAN koda: 8435565913533
32,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Addicted Toys

Opis

Z vibracijski analnim čepom v kombinaciji z vibracijski obročkom Addicted Toys boste imeli močnejše erekcije kot kdajkoli prej. Super elastičen vibracijski obroček bo pritisnil na prave točke in ohranjal močno in trdo erekcijo od prvega do zadnjega trenutka. Gladka površina analnega čepa bo poskrbela za lažjo vstavitev, medtem ko bo ožji spodnji del poskrbel, da bo analni čep ostal na mestu

Vibracijski čep in vibracijski obroček sta vodoodporna. Delujeta na baterijo AAA in 2xLR44, ki niso vključene.

Čep je primeren za uporabo z lubrikanti na vodni osnovi. Čiščenje je enostavno, pod mlačno vodo, ki ji lahko dodate kanček nežne milnice ali uporabite čistilo erotičnih igračk.

  • Dolžina: 13cm
  • Premer: 3cm

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje