Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski analni čep Hueman Deep Space

Šifra izdelka: HUE008 | EAN koda: 8719934002678

Redna cena: 49,95 €

Special Price 41,97 €

Lowest price in the last 30 days: 41,97 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Hueman
Barva: Purple
Material: ABS
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 3.50cm
Suitable for anal penetration: Yes
Operation: Push button
Dolžina: 12.70cm
Insertable depth: 6.50cm
Suitable for: Unisex
Phthalate free: Yes
Remote control range: 800 cm
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 10
Waterproof: Splash Proof
Run time: 50 min
Noise level: Very quiet
Stimulation: Anal stimulation
Charging Time: 45 min
Charger: USB plug

Opis

Doživite odlično analno stimulacijo s tem elegantnim vibracijskim čepom iz kolekcije Hueman. Deep Space je izdelan iz mehkega silikona in nudi 10 različnih nastavitev vibracij (4 hitrosti in 6 vzorcev). Analni čep je klasične oblike s stožičasto konico za enostavno vstavljanje, obroč na koncu čepa pa zagotavlja varnost in enostavno odstranjevanje.

Hueman Deep Space je vodotesen, ni pa vodoodporen, kar pomeni, da ga lahko čistite z vodo, ni pa primeren za uporabo pod tušem ali v kadi. Čep se napaja preko USB kabla, ki je priložen.

Ob uporabi čepa uporabite zadostno količino lubrikanta, le ta pa naj bo izdelan na vodni osnovi, saj lubrikant na silikonski osnovi lahko poškoduje material izdelka.

Skupna dolžina čepa je 12,7cm, medtem ko je dolžina vstavljivega dela 6cm, njegov premer pa na najširšem vstavljivem delu dosega 3,5cm. Pred in po vsaki uporabi čep dobro očistite in osušite. Čep lahko očistite z mlačno vodo in blagim milom, ali uporabite čistilo erotičnih igračk.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje