Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski analni čep Hueman Asteroid

Šifra izdelka: HUE004 | EAN koda: 8719934002630
76,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Hueman
Barva: Purple
Material: ABS
Max Diameter: 4.30cm
Suitable for anal penetration: Yes
Rotation: Adjustable rotation / multispeed
Operation: Wireless control
Dolžina: 13.70cm
Insertable depth: 11.00cm
Suitable for: Men
Phthalate free: Yes
Remote control range: 800 cm
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 10
Waterproof: Splash Proof
Run time: 45 min
Noise level: Very quiet
Stimulation: Anal stimulation
Charging Time: 55 min
Charger: USB plug

Opis

Asteoroid je analni čep, ki je posebej zasnovan za ljubitelje rimminga. Čep ima v vratu vrtljive kroglice, ki simulirajo občutek rimminga in tako nudijo dodaten užitek. Konica čepa je rahlo upognjena, kar nudi odlično stimulacijo moške prostate. Čep nudi 4 hitrosti in 6 vzorcev vibracij, ki jih je enostavno nastavljati s priloženim brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

Hueman Asteroid je vodotesen, ni pa vodoodporen, kar pomeni, da ga lahko čistite z vodo, ni pa primeren za uporabo pod tušem ali v kadi. Čep se napaja preko USB kabla, ki je priložen. Eno polnjenje zadošča za 45 minut nepozabnih užitkov.

Ob uporabi čepa uporabite zadostno količino lubrikanta, le ta pa naj bo izdelan na vodni osnovi, saj lubrikant na silikonski osnovi lahko poškoduje material izdelka.

Skupna dolžina čepa je 13,7cm, medtem ko je dolžina vstavljivega dela 7cm, njegov premer pa na najširšem vstavljivem delu dosega 4,3cm. Pred in po vsaki uporabi čep dobro očistite in osušite. Čep lahko očistite z mlačno vodo in blagim milom, ali uporabite čistilo erotičnih igračk.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje