Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski analni čep Hueman Space Force

Šifra izdelka: HUE011 | EAN koda: 8719934002708
59,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Hueman
Barva: Purple
Material: ABS
Max Diameter: 3.80cm
Suitable for anal penetration: Yes
Operation: Wireless control
Dolžina: 13.90cm
Insertable depth: 10.50cm
Suitable for: Unisex
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 4
Waterproof: Yes
Run time: 45 min
Pulsation: Več nastavitev
Noise level: Normal
Stimulation: Anal stimulation
Charging Time: 100 min
Charger: USB plug

Opis

Doživite odlično analno stimulacijo s tem elegantnim vibracijskim čepom iz kolekcije Hueman. Space Force nudi simulacijo stimulativnih gibov s katerimi vas bo zagotovo presenetil in obenem postal ena izmed nepogrešljivih igračk v vaši spalnici.

Space Force je izdelan iz mehkega silikona in nudi 4 različne vzorce pulziranja. Analni čep je klasične oblike s stožičasto konico za enostavno vstavljanje, ploščat spodnji del pa zagotavlja varnost in lažje odstranjevanje. Ker je 100% vodoodporen, se z njim lahko zabavate tudi pod tušem.

Čep se napaja preko USB kabla, ki je priložen, eno polnjenje pa zadošča za 45 minut brezskrbne uporabe. Ob uporabi čepa uporabite zadostno količino lubrikanta, le ta pa naj bo izdelan na vodni osnovi, saj lubrikant na silikonski osnovi lahko poškoduje material izdelka.

Skupna dolžina čepa je 13,9cm, medtem ko je dolžina vstavljivega dela 6,2cm, njegov premer pa na najširšem vstavljivem delu dosega 3,8cm. Pred in po vsaki uporabi čep dobro očistite in osušite. Očistite ga lahko z mlačno vodo in blagim milom, ali uporabite čistilo erotičnih igračk.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje