Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski analni čep Satisfyer Lolli Plug 2, zelen

Šifra izdelka: E32090 | EAN koda: 4061504003252
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Green
Material: Silicone
Dolžina: 14,2 cm
Max Diameter: 6,27 cm
Suitable for anal penetration: Yes
Vibration power: Variable vibrations
Vibrations: Vibration and pulsation
Suitable for: Unisex
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 12
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Num of Motors: 2
Stimulation: Anal stimulation

Opis

Uživaj v čutnih analnih masažah in masažah prostate s Satisfyer Lolli Plug 2. Analni čep z naraščajočo kroglasto strukturo navduši s svilnato, gladko površino iz telesu prijaznega silikona in je primeren za moške in ženske.

Vsestranskega prinašalca užitkov lahko upravljaš prek intuitivnega upravljalnega polja ali prek brezplačne aplikacije Satisfyer Connect, ki je na voljo za Android in iOS. Aplikacija ti ponuja še več možnosti med igranjem: z aplikacijo Satisfyer Connect lahko daljinsko upravljaš z izdelkom Lolli Plug 2 ter ustvarjaš lastne vibracijske programe na podlagi tvojega seznama predvajanja v storitvi Spotify ali hrupa iz okolice.

Ostani v pričakovanju, čaka te še veliko več odkritij!

Ker je Lolli-Plug 2 vodoodporen (IPX7), te bo z veseljem spremljal tudi pod tušem ali v kopalni kadi – poleg tega ga lahko brez težav in enostavno očistiš s toplo vodo in blagim milom.

Da se lahko brez skrbi prepustiš svoji nasladi, je analni čep opremljen s širokim podstavkom, ki hkrati deluje kot ročaj. Če izdelku Lolli Plug 2 zmanjka sape, lahko njegove vgrajene baterije ponovno napolniš s priloženim polnilnim USB kablo. Za igranje pri zadnjih vratcih vedno priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje