Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski analni čep Butt Buzzer

Šifra izdelka: ET804BLK | EAN koda: 8719934001435
59,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Easytoys Anal Collection
Barva: Black
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 2.60cm
Suitable for anal penetration: Yes
Operation: Push button
Dolžina: 14.50cm
Insertable depth: 9.30cm
Suitable for: Unisex
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 10
Waterproof: Splash Proof
Noise level: Normal
Stimulation: Anal stimulation
Charger: USB plug

Opis

Silikonski vibracijski analni čep Easy Toys Butt Buzzer bo s svojo velikostjo odličen za začetnike pri spoznavanju analnih užitkov.

S priročnim in širokim držalom poskrbi za varno uporabo in lažje vstavljanje ter odstranitev.  Čep z vgrajenim motorčkom bo med uporabo nudil tihe in močne vibracije vašim najbolj občutljivim predelom. Čep omogoča izbiranje kar 10 stopenj vibriranja, upravljali pa ga boste le z enim samim gumbom.

Čep je vodoodporen za uporabo pod tušem in čiščenje pod tekočo vodo, ni pa primeren za uporabo v kadi. Izdelan je iz 100% silikona in je tako popolnoma varen za uporabo in telesu prijazen, preprost za čiščenje in primeren za uporabo z lubrikanti na vodni osnovi. Ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi, ti lahko izdelek poškodujejo.

Čep po končani uporabi lahko očistite z mlačno vodo in kančkom nežnega mila ali uporabite čistilo erotičnih igračk in ga shranite v priloženo vrečko.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje