Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski analni čep Addicted Toys

Šifra izdelka: D-227638 | EAN koda: 8435565913656
49,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Addicted Toys

Opis

Vibracijski analni čep Addicted Toys ima rahlo upognjeno konico, ki odlično stimulirata moško prostato. Čep nudi 10 vzorcev vibracij, ki jih je enostavno nastavljati s priloženim brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Izdelan je iz gladkega silikona in je izredno fleksibilen.

Vibracijski čep Addicted Toys je vodoodporen, kar pomeni, da ga lahko uporabljate tudi v kadi ali pod tušem. Čep se napaja preko magnetnega USB kabla, ki je priložen.

Ob uporabi čepa uporabite zadostno količino lubrikanta, le ta pa naj bo izdelan na vodni osnovi, saj lubrikant na silikonski osnovi lahko poškoduje material izdelka.

Skupna dolžina čepa je 13cm. Pred in po vsaki uporabi čep dobro očistite in osušite. Čep lahko očistite z mlačno vodo in blagim milom, ali uporabite čistilo erotičnih igračk.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje