Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski analni čep Satisfyer Backdoor Lover črn

Šifra izdelka: 4004181 | EAN koda: 4061504004181

Redna cena: 49,95 €

Special Price 34,97 €

Lowest price in the last 30 days: 34,97 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Black
Material: Silicone
Dolžina: 11,2 cm
Max Diameter: 4,2 cm
Suitable for anal penetration: Yes
Vibrations: Multispeed
Suitable for: Unisex
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 12
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Stimulation: Anal stimulation

Opis

Čutna masaža prostate zanj ali nepozabno doživetje zanjo s Satisfyer Backdoor Lover, ki te razvaja z močnim, zmogljivim motorjem in krepkimi, globokimi vibracijami. 12 raznolikih vibracijskih programov, ki jih lahko enostavno upravljaš s pomočjo gumba z enim dotikom, pri ljubljenju poskrbi za maksimalno raznolikost z različnimi ritmi, od nežnih do intenzivnih.

Backdoor Lover je izjemno prilagodljiv in se zato popolnoma prilagodi tvoji anatomiji. Poleg tega navduši s svojo zaobljeno obliko in zoženo konico za ciljno stimulacijo. Gladka površina iz telesu prijaznega silikona poskrbi za zapeljivo omamen občutek. Še več zabave s Satisfyer Backdoor Lover

Ostale lastnosti tega odličnega analnega stimulatorja

Satisfyer Backdoor Lover je izdelan iz telesu prijaznega, mehkega silikona in ga je zaradi gladke površine enostavno vstaviti. Širok spodnji del služi tudi kot ročaj in zagotavlja varno igro. Za nemoteno izkušnjo priporočamo dodatno uporabo lubrikanta, ki naj bo izdelan na vodni osnovi in primeren za analno uporabo. Vibrator je tudi vodoodporen po standardu IPX7, zato ni le idealen spremljevalec za igranje pod tušem, temveč ga je tudi enostavno očistiti s toplo vodo in blagim milom. Če napravi kdaj zmanjka moči, lahko vgrajeno baterijo enostavno napolnite s priloženim polnilnim kablom USB.

Lastnosti:

  • Primeren za vse spole
  • 15 let garancije
  • Izjemno močne globoke vibracije
  • Telesu prijazen silikon
  • Vodoodporen (IPX7)
  • Način šepetanja
  • Li-ionska baterija za polnjenje
  • Priložen magnetni polnilni kabel USB
  • Enostavno čiščenje

Prenesite navodila za uporabo

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje