Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski analni čep Anbiguo Vernet

Šifra izdelka: D-228363 | EAN koda: 8435565925437
62,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Anbiguo

Opis

Vibracijski analni čep Anbiguo Vernet je odličen analni stimulator za ženske ali moške, ki bo s svojo obliko in 7 različnimi nastavitvami vibriranja navdušil prav vsakega.

Analni stimulator Anbiguo preseneča na vseh področjih, tako s svojo unikatnostjo, materialom, kot tudi enostavnim upravljanjem s pametno uro WatchMe. Analni čep je izdelan iz 100% medicinskega silikona, ki je koži prijazen, nealergen in povsem varen za uporabo. Čep je 100% vodoodporen, kar omogoča uporabo tudi v kadi ali pod tušem.

Oblika čepa Ambiguo je klasična stožičasta in nekoliko upognjena. Stožičasta oblika omogoča enostavno vstavljanje in odstranjevanje čepa po uporabi. Upognjena oblika nudi odlično stimulacijo med uporabo moškim, saj z njim enostavno stimulirajo prostato, ki je moška najpomembnejša točka med analno stimulacijo.

Širok spodnji del preprečuje, da bi čep zdrsnil pregloboko, na njem pa se nahajata tudi kontakta za magnetni polnilec in gumb za vklop in izklop. Čep je primeren tako za začetnike kot tudi izkušene uporabnike.

Izdelek se polni s priloženim USB polnilnim kablom, preko magnetnih kontaktov. 

Pri uporabi analnega čepa Anbiguo vedno uporabite lubrikant, izdelan na vodni osnovi, da bo užitek čim bolj vznemirljiv in prijeten.

Zahvaljujoč silikonu, je analni čep prijeten na otip, mehak in telesu prijazen. Prav tako je povsem enostaven za čiščenje, saj lahko uporabite le nekaj tople vode in blago milo. Uporaba čistila erotičnih igračk pa poskrbi za popolno higieno, saj igračko tudi dezinficira.

Lastnosti:

  • Push funkcija za popoln analni seks s partnerjem ali brez
  • Luksuzno zasnovo dopolnjujejo široka podlaga, mehak silikonski material in upravljanje s priloženo pametno uro WatchMe
  • vrsto vibracij lahko kombinirate z različnimi hitrostmi, kar omogoča številne kombinacije
  • Primeren za vse spole
  • Lahko se uporablja tudi brez pametne ure
  • Telesu prijazen silikon
  • Vodoodporen (IPX6)
  • Izredno tiho delovanje
  • Li-ionska baterija za polnjenje
  • Priložen magnetni polnilni kabel USB
  • Enostavno čiščenje

Kaj je pametna ura WatchMe in kako deluje?

Pametna ura WatchMe je nadomestek daljinskemu upravljalniku za upravljanje vaše erotične igračke. Prednost ure WatchMe je, da jo lahko povežete s katerim koli erotičnim pripomočkom, ki podpira tehnologijo WatchMe.

Že več let smo priča temu, da na tisoče spolnih igrač uporablja daljinski upravljalnik, kar je vedno omogočalo zabavno igranje s partnerjem ali samostojno uporabo daljinskega upravljalnika za zagotavljanje užitka na daljavo. Uporaba daljinskega upravljalnika je zelo prijetna, vendar smo z napravo WatchMe naredili še korak naprej pri udobju in enostavnosti uporabe.

WatchMe je ura je izdelana iz udobnega mehkega silikona, zasnovana za napredek daljinskega upravljanja, saj je edina ura na trgu, ki vam omogoča spreminjanje intenzivnosti v vsakem načinu vibriranja in ponuja neskončno načinov vibriranja, od mehkega do močnega.

S pametno uro WatchMe lahko upravljamo osnovne funkcije kot so:

  • Vključite/izključite vibracije
  • Spreminjanje načinov vibriranja
  • Spreminjanje intenzivnosti v vsakem načinu vibriranja

Zakaj uporabljati uro WatchMe namesto daljinskega upravljalnika?

Pri uporabi erotičnih igračk na daljinsko upravljanje se preveč osredotočamo na daljinski upravljalnik in ga med pestrim dogajanjem v postelji tudi hitro izgubimo.

Z uro WatchMe se to ne bo zgodilo, uro bo vedno mogoče najti, vaša pozornost pa bo usmerjena le v dajanje ali prejemanje užitka.

Anbiguo from Gtocka.si on Vimeo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje