Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski analni čep Satisfyer Deep Diver siv

Šifra izdelka: D-231386 | EAN koda: 4061504006796
69,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Gray
Material: Silicone
Dolžina: 11,2 cm
Max Diameter: 4,3 cm
Suitable for anal penetration: Yes
Vibration power: Variable vibrations
Vibrations: Multispeed
Suitable for: Unisex
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 12
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Stimulation: Anal stimulation

Opis

Vibracijski analni čep Satisfyer Deep Diver, ki se upravlja prek aplikacije, poskrbi za izjemno vzburljivo stimulacijo: analni vibrator navduši s čutno okrogličasto strukturo in močnimi vibracijami, širok podstavek pa za varno zabavo.

S Satisfyer Deep Diver vibracijskim analnim čepom lahko uživaš v izjemni raznolikosti pri analni zabavi: vibrirajoči analni čep te razvaja z naraščajočo, obsežno krogličasto strukturo z dvema elementoma, s katero je analni vibrator mogoče enostavno vstaviti. Tako je Deep Diver primeren zlasti za vse, ki so že zbrali začetne izkušnje z raznoliko analno zabavo in si želijo napraviti naslednji korak. Močan motor te razvaja z intenzivnimi vibracijami, medtem ko podolgovat in širok podstavek zagotavlja, da se lahko v celoti prepustiš užitku.

Vibrator je tudi vodoodporen po standardu IPX7, zato ni le idealen spremljevalec za igranje pod tušem, temveč ga je tudi enostavno očistiti s toplo vodo in blagim milom. Če napravi kdaj zmanjka moči, lahko vgrajeno baterijo enostavno napolnite s priloženim polnilnim kablom USB.

Satisfyer Deep Diver ti ponuja tudi možnost upravljanja prek aplikacije: z brezplačno aplikacijo Connect lahko preko interneta po vsem svetu upravljaš z analnim vibratorjem, prinašalca užitkov povežeš s svojim najljubšim seznamom predvajanja na storitvi Spotify ali ustvariš lastne vibracijske programe in jih preneseš v svoj Satisfyer – možnosti je neskončno! 12 prednastavljenih vibracijskih programov analnega čepa je mogoče intuitivno upravljati tudi brez aplikacije, in sicer s pomočjo gumba z enim dotikom.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje