Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski jajček Intense Flippy II roza

Šifra izdelka: D-212761 | EAN koda: 8425402155523
44,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Brand: Intense

Opis

Uživajte v valovanju z vibracijskim jajčkom Intense Flippy II. Kjerkoli ? ... ohh ja! Flippy II je jajček na daljinsko upravljanje, ki drznim parom in samskim omogoča, da svoje fantazije odnesejo kamorkoli. Slastno vzburjenje bi lahko prišlo vsak trenutek... razmišljanje kako in kdaj pa samo poveča zadovoljstvo. Z daljincem, ki ima 10-metrski domet vaši nočni zmenki ne bodo nikoli več enaki. Uživajte v pričakovanju čutnega užitka na javnih mestih. Nastavitev 12 različnih vibracij daje v vaše ali partnerjeve roke precejšnjo moč. Moč, da ga nagajivo uporabljate in prosite za več.

Flippy II ima tudi samodejni sistem za izklop, ki se aktivira po 5 minutah neuporabe. Ker se to majhno, a močno vibrirajoče jajce odziva na temperaturo, boste po vstavitvi začutili, da se jajček hitro prilagodi na telesno temperaturo in jo zahvaljujoč materialu dobro ohranja.

Vrvica za izvlek pomaga pri udobnem in enostavnem odstranjevanju po končani uporabi. Flippy II je nežen a hkrati močan do vaših občutljivih mest, popolnoma hipoalergen, mehak na dotik in varen za uporabo.

Izdelan je iz telesu prijaznega silikona, napolnite pa ga s priloženim USB kablom.

Jajček Flippy II in daljinski upravljalnik nista vodoodporna!

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje