Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski jajček Rithual Sita Pearls

Šifra izdelka: D-227082 | EAN koda: 8435565913267
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Rithual

Opis

Rithual Sita je prvi vibracijski jajček, ki poleg vibracij poskrbi tudi za rotacijo biserov v notranjosti ter tako prostoročno stimulacijo popelje na novo raven.

Jajček preproste in običajne oblike, skriva vrtinec strasti, ki želi raziskati vaše intimne predele z edinstveno inovativno funkcijo rotacijo biserov v notranjosti. Sita tako v kombinaciji z vibracijami poskrbi za dodatni stimulacijo s premikanjem biserov notranjosti, vse skupaj pa vam prepušča v upravljanje z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

Vgrajena motorčka nudita 10 stopenj intenzivnih vibracij, ki jih menjate le s pritiskom na gumb upravljalnika. Za dodatno vzburjenje lahko daljinski upravljalnik prepustite v upravljanje svojemu partnerju, tako vas lahko preseneti kjerkoli, na zabavi, fakulteti, potovanju ali v domači spalnici. 

Zaradi vodotesnega materiala lahko jajček uporabljate tudi pod tušem, ni pa primeren za uporabo v kadi. (Stopnja vodotesnosti po kategoriji IPX5)

Za še boljše občutke in popoln užitek priporočamo uporabo lubrikanta, le ta pa naj bo izdelan na vodni osnovi, saj silikonski lubrikant lahko poškoduje material jajčka.

Napajanje

Jajček se napaja preko priloženega USB kabla, za 2 uri brezskrbnih užitkov pa zadošča že 2-urno polnjenje.

Material in nega

Jajček je ovit v 100% silikon, ki je koži prijazen, nealergen in neporozen. Silikon ne povzroča alergijskih reakcij in je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Jajček lahko enostavno očistite pod toplo vodo s kančkom nežnega mila, za dodatno dezinfekcijo pa lahko uporabite tudi čistilo erotičnih igračk. Ko jajček očistite, ga pred shranjevanjem dobro osušite.

Podrobnosti:

  • 10 vibracijjskih programov
  • 2 močna motorčka
  • svileno mehak silikon in zlati ABS detajli
  • polnilen s priloženim USB kablom
  • varen za telo brez BPA
  • vodotesen po kategoriji IPX5
  • daljinec z litij-ionsko baterijo
  • lahek za vzdrževanje in čiščenje
  • 2 leti garancije

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje