Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski jajček Anne's Desire WatchMe

Šifra izdelka: D-227089 | EAN koda: 8435565915841
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Anne's Desire

Opis

Vibracijski jajček Anne's Desire WatchMe je čudovit, eleganten in izjemno funkcionalen.

Vibracijski jajček je ovalne oblike in izdelan iz kvalitetnega silikona, zaradi česar je njegova površina prijetno mehka ter gladka na otip. Jajček ima vgrajen močan motorček, ki nudi 7 različnih načinov vibriranja, upravljali pa ga boste enostavno s priloženo uro, ki jo uporabljate kot daljinski upravljalnik. Jajček je odličen erotični pripomoček za uporabo tako ko ste sami kot tudi v dvoje, saj lahko med predigro daljinski upravljalnik zaupate vašemu partnerju in se prepustite užitku.

Anne's Desire vibracijski jajček je popolnoma vodoodporen in tako primeren za stimulacijo tudi v vodi. Polnjenje poteka preko priloženega USB kabla.

Za popolne užitke priporočamo uporabo lubrikanta, ki naj bo izdelan na vodni osnovi, saj silikonski lubrikanti lahko poškodujejo material jajčka.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje