Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski jajček Black&Silver Jenell

Šifra izdelka: D-226992 | EAN koda: 8435565913434
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Black&Silver

Opis

Vibracijski jajček Black&Silver Jenell vam bo prinesel čisti užitek. Izdelan iz svilnato gladkega silikona je prijazen do vašega telesa in enostaven za vzdrževanje. Majhen in kompakten vibracijski jajček Jenell je lahko vedno z vami, v torbici ostane neopažen in navduši s svojo preprosto obliko. 

Zmogljiv motorček vas razvaja z 10 različnih programi vibriranja do vrhunca vašega užitka - od nežne masaže do intimnih vibracij, izbira je vaša. Med vibracijami se pomikate z daljinskim upravljalnikom ali s pritiski na ročaju. 

Vibracijski jajček Jenell je popolnoma vodoodporen in ga lahko uporabite tudi pod tušem ali v kadi. Baterije tega čudovitega jajčka so polnilne in jih, ko jim zmanjka energije enostavno napolnete s priloženim USB kablom.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje