Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski jajček Romance Daisy

Šifra izdelka: 21808 | EAN koda: 8720365100437
104,95 €
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Dream Toys
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Vibracijski jajček Romance Daisy bo hitro zasedel zgornji predal tvoje nočne omarice. Vibracijski jajčki so vedno bolj priljubljene erotične igračke, saj jih lahko uporabljaš tako sama kot tudi skupaj s partnerjem. Daisy je sicer namenjen notranji stimulaciji, kar bo prva izbira če ga uporabljaš sama. Če pa ti bo pri igri pomagal partner ga lahko uporabita tudi kot stimulator klitorisa, bradavičk ali drugih erogenih con. Nikar pa ga ne uporabljajta za analne igre, saj nima varnostnega podstavka in bi lahko zdrsnil predaleč.

Vibracijski jajček Daisy s svojim zmogljivim motorčkom nudi 7 načinov vibriranja in 3 različne hitrosti vibracij, ki jih enostavno spreminjaš kar s priloženim daljinskim upravljalnikom. Enostavno nastavi svojo najljubšo kombinacijo in uživaj.

Jajček je izdelan iz silikona, ki je telesu prijazen in varen za uporabo, je pa tudi 100% vodoodporen po standardu IPX7, zato se z njim lahko igraš tudi v kadi ali pod prho.

Vgrajeno baterijo, tako jajčka kot tudi daljinskega upravljalnika, lahko enostavno napolniš s priloženim USB kablom. Polni se 2-3 ure, z njim pa nato lahko uživaš do 1 ure, odvisno od izbranih nastavitev.

O seriji izdelkov Romance

Romance je serija erotičnih igračk blagovne znamke Dream Toys. Serija Romance v svoji zbirki združuje kvalitetne erotične igračke iz silikona v bordo rdeči barvi z elegantno obliko in prijetnimi detajli. Izdelki iz te odlične zbirke te bodo razvajali z veliko različnimi funkcijami, ne glede na to kje si jih zaželiš. Izdelki so namreč vodoodporni zato jih lahko uporabljaš tudi med tuširanjem. Na baterije pa prav tako lahko pozabiš, saj vse izdelke lahko polniš preko USB kabla. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje