Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski jajček Inya Venus roza

Šifra izdelka: 281002 | EAN koda: 657447105623
79,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Ns Novelties

Opis

Vibracijski jajček Inya Venus za dnevne užitke in nočno zadovoljstvo. Venus Inya je erotična igračka z daljinskim upravljanjem za samostojno igranje ali eksplozivno igro v paru. Inya je zmogljiv, udoben in izjemno enostaven za uporabo, zato je odličen za vse, ne glede na vaše poznavanje in izkušenost z erotičnimi pripomočki. 

Vibracijski jajček je izdelan iz silikona, ki je telesu prijazen in varen za uporabo. Je vodoodporen po standardu IPX7, zato ga brez skrbi lahko uporabljate tako pod prho kot tudi v kadi. Daljinski upravljalnik je vodoodporen po standardu IPX5, kar pomeni, da je odporen na škropljenje, ne izpostavljajte pa ga vodnim curkom in ga ne potapljajte v vodo.

Inya nudi 10 načinov vibriranja, ki jih enostavno menjate z gumbom na daljinskem upravljalniku sami ali pa ga zaupate partnerju/ki. Daljinsko upravljanje pa vama omogoča, da ga lahko uporabljata tudi izven spalnice. Jajček BO lepo ostal na svojem mestu tudi če ga nosite na romantični večerji, ki jo z vibracijami lahko še popestrita. Kot prodajalec ne odgovarjamo, če ne bosta uspela dočakati sladice.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje