Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Mini vibrator Nalone Madam

Šifra izdelka: D-211173 | EAN koda: 6926511600734
16,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Nalone

Opis

Mini vibrator Nalone Madam je majhen a močan stimulator v obliki metuljčka, ki ga lahko uporabite za stimulacijo klitorisa ali vstavite pod hlačke in ga tako uporabljate kjerkoli in kadarkoli saj je izredno tih in diskreten.

Zaradi oblike vibratorja so vibracije razporejene po celotni površini, kar nudi enakomerno stimulacijo in preprečuje pretirano draženje vašega klitorisa.

Metuljček je izdelan iz silikona, ki je telesu prijazen in varen za uporabo, samo ohišje vstavljenega vibratorja pa je izdelano iz ABS plastike. Napajanje vibratorja je baterijsko in sicer uporablja 1 baterijo AG13, ki je priložena.

Vibrator je 100% vodoodporen.

Velikost: 5x5x2cm

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje