Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček Mia Colosseo

Šifra izdelka: D-221121 | EAN koda: 8435565908621
54,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Mia
Barva: Black
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Suitable for: Men
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Easy to clean: Yes
Waterproof: Yes
Speed modes: 10
Suitable for couples: Men + Woman
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Vibracijski obroček Mia Colosseo je priljubljena erotična igračka za pare. Obroček moškemu omogoča močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo, ženski pa dodatno stimulacijo klitorisa z vibrirajočo glavo z resicami. Obroček je izjemno prilagodljiv in ga brez težav snamete. 

Da bo še bolj zanimivo lahko obroček opravljate prek daljinskega upravljalca, ki si ga s partnerjem lahko izmenjujeta za še bolj razburljivo doživetje. 10 različnih vibracijskih načinov bo zadovoljil še tako zahteven okus.

Obroček je izdelan iz medicinskega silikona, ki je varno za telo. V notranjosti se skriva izjemno močan in tih motorček, ki bo zadovoljil oba. Obroček je 100% vodoodporen in tako primeren za uporabo v kadi ali pod tušem.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje