Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček BSwish BCharmed Classic

Šifra izdelka: E26382 | EAN koda: 8555888500767
17,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: B Swish
Size fit: Normal
Batteries: Necessary for use
Wire/Bone: Yes

Opis

Popestrite svoje spolne aktivnosti z vibracijskim obročkom Bswish BCharmed Classic. Izdelan je iz silikona, ki je varen za telo in obenem dovolj prožen, da se prilega vsem oblikam in velikostim. 

Udoben, mehak in super prilagodljiv, Bcharmed Classic je zasnovan tako, da popolnoma ustreza vsem moškim. Za pričetek enostavno pritisnete gumb s katerim tudi prehajate med 5 različnimi stopnjami vibiranja.

Bcharmed Classic je vodoodporen in idealen za uporabo pod tušem ali v kadi. Odstranljivi motor omogoča enostavno čiščenje, preprosto ga očistite z milom in toplo vodo ter posušite na zraku ali z brisačo. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje