Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček Hueman Neptune

Šifra izdelka: HUE002 | EAN koda: 8719934002616
57,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Hueman
Barva: Purple
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Extremely strong vibrations
Inner Diameter: 3.30cm
Suitable for: Men
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Waterproof: Yes
Run time: 60 min
Speed modes: 10
Suitable for couples: Men + Men
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Sanjate o močnejših in dolgotrajnejših erekcijah ter še večji stimulaciji? Vse to lahko dosežete z vibracijskim obročkom Neptune! Obroček namestite na koren penisa, ko še niste dosegli popolne erekcije. Med erekcijo bo obroček omejeval odtok krvi iz penisa, kar zagotavlja tršo in dolgotrajnejšo erekcijo.

Neptune nudi 10 različnih nastavitev vibracij, izbirate lahko med 4 hitrostmi in 6 vzorci vibriranja. Način vibriranja boste enostavno prilagodili z brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Zunanji del obročka je nameščen tako, da bo ob penetraciji dodatno stimuliral klitoris vaše partnerke, tako bosta oba uživala tudi ob dodatni stimulaciji. 

Neptune je popolnoma vodoodporen in ga zato lahko uporabljate tudi pod prho ali v kadi. Napaja se preko priloženega USB kabla, eno polnjenje pa zadošča za približno 60 minut stimulacije.

Obroček pred in po vsaki uporabi očistite s čistilom za erotične igračke in mlačno vodo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje