Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček Satisfyer Strong one APP

Šifra izdelka: J2008-18 | EAN koda: 4061504001968
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Blue
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Inner Diameter: 5.20cm
Suitable for: Men
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Easy to clean: Yes
Waterproof: Yes
Suitable for couples: Men + Woman
Stimulation: Clitoral stimulation, Penis stimulation

Opis

Z vibracijskim obročkom Strong One podjetja Satisfyer boš poskrbel za večjo vzdržljivost in zapoznelo ejakulacijo pri ljubljenju! Obroček za penis je izdelan iz mehkega, telesu prijaznega silikona in prilagodljivo objame tvoj penis. Nastali zastoj krvi okrepi tvojo erekcijo, tako da lahko v največji meri izkoristiš svojo strast in poželenje.

Strong One med ljubljenjem tebe in tvojo ljubljeno osebo razvaja z intenzivnimi vibracijami, ki jih lahko upravljaš z gumbom One Touch ali pa z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect. Daljinsko upravljanje tvojega prinašalca užitkov je le ena izmed prednosti. Na voljo je še nešteto dodatnih funkcij, na primer ustvarjanje lastnih vibracijskih programov na podlagi hrupa iz okolice ali tvojega seznama predvajanja s storitve Spotify.

Kaj še čakaš? Kaj še zmore Satisfyer Strong One? S svojo vodoodporno izdelavo (IPX7) bo vaju Satisfyer Strong One z veseljem spremljal tudi v vlažnih območjih – pod tušem ali v kopalni kadi, obroček za penis bo v vsakem primeru z močnimi vibracijami obogatil vajino ljubljenje.

Če mu zmanjka sape, lahko njegove vgrajene baterije ponovno napolniš s priloženim polnilnim kablom USB. Obroček za penis se enostavno očisti pod toplo vodo in z blagim milom. Nato za temeljito higieno poskrbiš s čistilom za erotične izdelke, kot je čistilno pršilo podjetja Satisfyer.

Tega ne smete zamuditi: nova aplikacija Satisfyer Connect vam ponuja edinstvene in neskončne možnosti uporabe. Aplikacija je združljiva s katerim koli pametnim telefonom, tabličnim ali prenosnim računalnikom, ki podpira Android ali IOS sistem. Aplikacijo poiščete v Google ali App store-u in si jo brezplačno namestite na vašo napravo. Preko Bluetooth sistema povežete vašo napravo in Strong One. Doživite zabavne dogodivščine: daljinski upravljalnik in ekskluzivne funkcije, kot so haptično programiranje, neskončno nastavljivi programi vibracij, zaznavanje gibanja ali celo interakcija različnih povezanih igrač - poskusite in pričakujte nove funkcije vsak mesec! 

Bodite del R-Love-utiona in na svoj pametni telefon prenesite brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect!

Zaradi uspešnega medsebojnega vpliva spolnega počutja in tehnologije je aplikacija Satisfyer Connect prejela svetovno priznano nagrado CES TWICE Picks. Žirija CES je posebej pohvalila haptično programiranje, zaznavanje gibanja in sposobnost ustvarjanja novih programov za vibracije.

Nagrada CES TWICE Picks Award se podeljuje le najboljšim potrošniškim izdelkom na svetu.

Obroček deluje tudi brez aplikacije!

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje