Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček Satisfyer Majestic Duo

Šifra izdelka: 4009957 | EAN koda: 4061504009957
39,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Black
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 3 cm
Suitable for: Men
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Easy to clean: Yes
Waterproof: Yes
Speed modes: 12
Stimulation: Clitoral stimulation, Penis stimulation

Opis

Vibracijski obroček Satisfyer Majestic Duo je kot nalašč za krepitev in vzdrževanje erekcij, hkrati pa poveča in odloži užitek. Majestic Duo je opremljen z zmogljivim motorjem, ki prenaša 12 nastavitev vibracij skozi silikonske trakove in glavo motorja ter hkrati vznemirja vašega partnerja med penetracijo.

Majestic Duo je izdelan iz gladkega, telesu prijaznega silikona, je popolnoma vodoodporen in opremljen z 12 močnimi nastavitvami vibracij. Satisfyer Majestic Duo ima en dolg, raztegljiv trak, ki ga lahko ovijete okoli penisa in mod ali pa ga dvakrat ovijete okrog penisa. Ploski gumb na sprednji strani motorja, ki ga je mogoče klikniti, omogoča enostavno upravljanje in izbiranje med vibracijami.

Če vibracijskemu obročku Majestic Duo zmanjka sape, lahko njegovo vgrajeno baterijo ponovno napolniš s priloženim polnilnim kablom USB.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje