Vibracijski obroček Satisfyer Legendary Duo

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
29,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 29 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Vibracijski obroček Satisfyer Legendary Duo je odličen pripomoček za krepitev in vzdrževanje erekcij, hkrati pa poveča in odloži užitek. Legendary Duo je opremljen z zmogljivim motorjem, ki čutno stimulira vas in vašega partnerja. 

Barva


Priporočamo tudi:


Telesu prijazni materiali
Napajanje preko USB kabla
Izdelek je vodoodporen
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialSilikon
NapajanjeUSB
VodoodpornostDa
Vibrator12-stopenjski

Vibracijski obroček Satisfyer Legendary Duo je odličen pripomoček za krepitev in vzdrževanje erekcij, hkrati pa poveča in odloži užitek. Legendary Duo je opremljen z zmogljivim motorjem, ki čutno stimulira vas in vašega partnerja. 

Satisfyer Legendary Duo ima tanjšo in rahlo ukrivljeno glavo in dve zanki. Njegovi zanki sta debeli in imata sploščeno notranjost, ena zanka objame vaš penis medtem ko druga zaobjame moda. Gumb za vklop z enim dotikom je nameščen v kovinskem detajlu na vibrirajoči glavi.

LegendaryDuo je izdelan iz gladkega, telesu prijaznega silikona, ki je tudi zelo enostaven za vzdrževanje. Izdelek je popolnoma vodoodporen in opremljen z 12 močnimi nastavitvami vibracij. 

Če vibracijskemu obročku Legendary Duo zmanjka energije, lahko njegovo vgrajeno baterijo ponovno napolniš s priloženim polnilnim kablom USB.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Vibracijski obroček Satisfyer Legendary Duo”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici