Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček Fun Factory Nós, moder

Šifra izdelka: E31655 | EAN koda: 4032498511016
89,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fun Factory
Barva: Green
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Suitable for: Men
Suitable lubricant: Water Based
Easy to clean: Yes
Waterproof: Yes
Suitable for couples: Men + Woman
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Želite sinhronizirati orgazme z vašim partnerjem? Ne iščite več - vibracijski obroček Fun Factory Nós je oblikovan posebej za vas! Na večini vibracijskih obročkov za penis se vibrator nahaja tih nad penisom, zabavno in zadovoljujoče za uporabnika, vendar ni prav uporabno če želite zadeti klitoris. Nós je zasnovan tako, da sta dva vibrirajoča podaljška dovolj dolga da dejansko dosežeta klitoris in dovolj prožna, da se lahko premikata z gibanjem telesa. To pomeni prostoročne orgazme!

Trden a vseeno zelo fleksibilen vibracijski obroček Nós je izdelan iz silikona in ga enostavno raztegnete s prsti, kar pomeni da se prilega vsem oblikam in velikostim penisa. Vibracijski obroček Nós pritrdite na koren penisa, tako da sta vibracijska podaljška obrnjena navzven, da lahko med spolnim odnosom dražita sramne ustnice in klitoris. Nós lahko enostavno nataknete na prste za bolj neposredno stimulacijo, to je prstan ki se ga ne bo branil nihče. 

Vibracijski obroček ima 4 različne hitrosti in načine vibriranja, posebnost pa je funkcija Flirt - ta funkcija poskrbi, da se ne navadite na eno hitrost vibriranja in vas v petih minutah razvaja z različnimi vzorci in hitrostmi. Pustite se presenetiti!

Vibracijski obročki delujejo tako, da upočasnijo pretok krvi iz penisa, kar je popolnoma varno za kratka obdobja in tega ne smete početi dalj časa. Ta vibracijski obroček lahko nosite le približno 20 minut naenkrat. Še pomembneje pa je, da poslušajte svoje telo: če vas boli, ga slecite. 

Nós je popolnoma vodoodporen in ima vgrajene baterije, ki jih enostavno napolnete s priloženim USB kablom.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje