Vibracijski obroček Fun Factory Nós, črn

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
83,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 83 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Želite sinhronizirati orgazme z vašim partnerjem? Ne iščite več - vibracijski obroček Fun Factory Nós je oblikovan posebej za vas! Na večini vibracijskih obročkov za penis se vibrator nahaja tih nad penisom, zabavno in zadovoljujoče za uporabnika, vendar ni prav uporabno če želite zadeti klitoris. Nós je zasnovan tako, da sta dva vibrirajoča podaljška dovolj dolga da dejansko dosežeta klitoris in dovolj prožna, da se lahko premikata z gibanjem telesa. To pomeni prostoročne orgazme!

Barva


Priporočamo tudi:


Telesu prijazni materiali
Napajanje preko USB kabla
Izdelek je vodoodporen
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialSilikon
NapajanjeUSB
VodoodpornostDa
Vibrator4-stopenjski

Želite sinhronizirati orgazme z vašim partnerjem? Ne iščite več - vibracijski obroček Fun Factory Nós je oblikovan posebej za vas! Na večini vibracijskih obročkov za penis se vibrator nahaja tih nad penisom, zabavno in zadovoljujoče za uporabnika, vendar ni prav uporabno če želite zadeti klitoris. Nós je zasnovan tako, da sta dva vibrirajoča podaljška dovolj dolga da dejansko dosežeta klitoris in dovolj prožna, da se lahko premikata z gibanjem telesa. To pomeni prostoročne orgazme!

Trden a vseeno zelo fleksibilen vibracijski obroček Nós je izdelan iz silikona in ga enostavno raztegnete s prsti, kar pomeni da se prilega vsem oblikam in velikostim penisa. Vibracijski obroček Nós pritrdite na koren penisa, tako da sta vibracijska podaljška obrnjena navzven, da lahko med spolnim odnosom dražita sramne ustnice in klitoris. Nós lahko enostavno nataknete na prste za bolj neposredno stimulacijo, to je prstan ki se ga ne bo branil nihče. 

Vibracijski obroček ima 4 različne hitrosti in načine vibriranja, posebnost pa je funkcija Flirt - ta funkcija poskrbi, da se ne navadite na eno hitrost vibriranja in vas v petih minutah razvaja z različnimi vzorci in hitrostmi. Pustite se presenetiti!

Vibracijski obročki delujejo tako, da upočasnijo pretok krvi iz penisa, kar je popolnoma varno za kratka obdobja in tega ne smete početi dalj časa. Ta vibracijski obroček lahko nosite le približno 20 minut naenkrat. Še pomembneje pa je, da poslušajte svoje telo: če vas boli, ga slecite. 

Nós je popolnoma vodoodporen in ima vgrajene baterije, ki jih enostavno napolnete s priloženim USB kablom.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Vibracijski obroček Fun Factory Nós, črn”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici