Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček Satisfyer Spectacular Duo

Šifra izdelka: 4009933 | EAN koda: 4061504009933
39,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Yellow
Material: ABS
Količina: 1
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Extremely strong vibrations
Max Diameter: 5,5 cm
Outer Diameter: 55 mm
Suitable for: Men
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Easy to clean: Yes
Waterproof: Yes
Speed modes: 12
Suitable for couples: Men + Woman
Stimulation: Clitoral stimulation, Penis stimulation

Opis

Satisfyer Spectacular Duo poskrbi za močno erekcijo in popolno stimulacijo vaše partnerke.

Dvojni obroček pomaga pri močni erekciji, saj ima kar dve odprtini, ki omogočata namestitev na penis in moda. Za stimulacijo partnerke poskrbi stimulator klitorisa, ki premore kar 12 vibracijskih programov. S svojim privlačnim futurističnim dizajnom pa je obroček za penis Spectacular Duo pravi lepotec.

Kaj zmore Satisfyer Spectacular Duo?

Pripravi se na spektakularne trenutke strasti: Satisfyer Spectacular Duo je visokokakovostni silikonski obroček za penis in moda, ki zagotavlja intenzivnejše občutke med ljubljenjem in izboljša tvojo vzdržljivost. Notranji obroček obdaja tvoj penis, zunanji obroček za moda pa njegova spremljevalca, kar ustvari vzburljiv učinek zastoja krvi. Medtem bo za tvojo ljubljeno osebo ljubeče poskrbel stimulator klitorisa na vibrirajočem obročku za penis – s svojo obsežno obliko poskrbi za stimulacijo na izjemno veliki površini. 12 vibracijskih programov je mogoče preprosto upravljati s stranskim gumbom z enim dotikom.

Satisfyer Spectacular Duo: Vibrirajoči silikonski obročekek za penis

S svojim športnim, neonsko obarvanim dizajnom Satisfyer Spectacular Duo vizualno izstopa in hitro pritegne pozornost. Hkrati pa zasije tudi s svojim visokokakovostnim materialom: erotični izdelek iz telesu prijaznega silikona je izjemno higienski.

Si želiš tudi vznemirljivih trenutkov v osvežujoči vodi? Brez težav, zahvaljujoč vodotesni izdelavi (IPX7) lahko Satisfyer Spectacular Duo vzameš s sabo tudi pod tuš ali v kopalno kad. Nato ga očisti z mlačno vodo in malce blagega mila, za razkuževanje pa uporabi posebno čistilo za erotične izdelke. Če mu kdaj zmanjka sape, lahko obroček za penis enostavno ponovno napolniš s priloženim polnilnim kablom USB.

  • 15 let garancije
  • izjemno močne globoke vibracije
  • 12 vibracijskih programov
  • telesu prijazen silikon
  • vodoodporen (IPX7)
  • način šepetanja
  • Litij-ionska baterija
  • enostavno čiščenje
  • priložen je magnetni polnilni kabel USB

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje