Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček Satisfyer Glorious Duo

Šifra izdelka: 4009919 | EAN koda: 4061504009919
39,95 €
Ni na zalogi! Predvidoma po: 6. maj
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Blue
Material: ABS
Količina: 1
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Extremely strong vibrations
Inner Length: 105 mm
Max Diameter: 5,2 cm
Outer Diameter: 52 mm
Suitable for: Men
Suitable lubricant: Water Based
Easy to clean: Yes
Waterproof: Yes
Speed modes: 12
Suitable for couples: Men + Woman
Stimulation: Clitoral stimulation, Penis stimulation

Opis

Vibracijski obroček Satisfyer Glorious Duo bo obenem moškim omogočil močno erekcijo ter popolno stimulacijo partnerke.

Dvojni obroček pomaga pri močni erekciji, saj ima kar dve odprtini, ki omogočata namestitev na penis in moda. Za stimulacijo partnerke poskrbi stimulator klitorisa, ki premore kar 12 vibracijskih programov.

Satisfyer Glorious Duo: Močan vibracijski obroček za penis

Satisfyer Glorious Duo poskrbi za dvojno zabavo zahvaljujoč kombinaciji obročka za penis in obročka za moda: Erotični izdelek obdaja penis in moda ter tako zagotavlja vznemirljiv učinek zastoja krvi, ki ne poskrbi le za večjo vzdržljivost med ljubljenjem, ampak ustvari tudi intenzivnejše občutke. Hkrati pa vibrirajoči obroček za penis s podolgovatim stimulatorjem klitorisa izdatno in na veliki površini poskrbi za tvojo ljubljeno osebo.

Močan motor v njegovi notranjosti navduši z 12 raznolikimi vibracijskimi programi, ki jih je mogoče enostavno in intuitivno upravljati z gumbom z enim dotikom, ki se nahaja na hrbtni strani.

Posebnost je zagotovo izgled izdelka Satisfyer Glorious Duo, saj dizajn in simetrična oblika silikonskega obročka za penis poskrbita za futuristični videz.

Telesu prijazen silikonski obroček za penis

Ta obroček za penis in moda Satisfyer je izdelan iz visokokakovostnega medicinskega silikona in je zato izjemno higienski in telesu prijazen. Poleg tega je Satisfyer Glorious Duo vodoodporen (IPX7), zato ga nič ne ovira pri uporabi pod tušem ali v kopalni kadi.

Po skupnih trenutkih lahko obroček za penis enostavno očistiš z vodo, malce blagega mila in čistilom za erotične izdelke ter ga ponovno napolniš s priloženim polnilnim kablom USB.

  • 15 let garancije
  • izjemno močne globoke vibracije
  • 12 vibracijskih programov
  • telesu prijazen silikon
  • vodoodporen (IPX7)
  • način šepetanja
  • Litij-ionska baterija
  • enostavno čiščenje
  • priložen je magnetni polnilni kabel USB

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje