Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček Magic Motion Rise APP zelen

Šifra izdelka: E33486 | EAN koda: 6958136106025
74,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Magic Motion

Opis

Vibracijski obroček Magic Motion Rise je inovativni erotični pripomoček za pare, ki ga bosta uporabljala tako med spolnimi odnosi kot tudi med predigro na različnih erogenih conah vajinih teles. Izjemna raztegljivost in skrbno oblikovana oblika tega odličnega obročka zagotavljata dober oprijem, popolno podporo za moda in pravilno pozicijo vibracijskega dela za usmerjeno stimulacijo, kjer si je želite.

Obroček za penis Rise je izdelan iz silikona v katerega je vgrajen polnilni vibrator, ki ga lahko tudi odstranite za enostavnejše polnjenje in čiščenje samega obročka. Vibrator premore različne hitrosti in vzorce vibriranja, med katerimi lahko izbirate z gumbom ali pa le te upravljate z Magic Motion aplikacijo, ki jo najdete na Google Play Store ali Apple App store. 

Oblika obročka Rise je zasnovana tako, da ga namestite preko penisa in mod, kar obenem nudi dobro podporo za moda in dober oprijem med nošenjem. Oblika izrastka na obročku je zasnovana nekoliko daljše kot pri podobnih izdelkih, kar omogoča da klitoris dosežete enostavneje in obroček zato lahko uporabljata tudi med različnimi seks položaji.

Če ga uporabita med predigro ga enostavno namestite na prste in z njim dražite klitoris, bradavičke, presredek, penis ali druge erogene cone tako pri njem kot pri njej.  

Obroček lahko upravljata z aplikacijo Magic Motion, ki omogoča različne možnosti uporabe in še popestri že tako odlično izkušnjo. Z aplikacijo lahko upravljata hitrost in ritem vibracij, izbirata med že nameščenimi programi ali pa ustvarita svoje vibracijske programe. Obroček lahko nastavita tudi na vibriranje po glasbi ali pa vibracije ustvarjata s premikanjem prsta po ekranu. Nudi tudi oddaljeno upravljanje, kar lahko uporabita ko nista skupaj in tako popestrita osamljene večere.

Vgrajena baterija se polni preko priloženega USB kabla in se napolni v 60 minutah, eno polnjenje pa omogoča do 60 minut uporabe, kar lahko odstopa glede na vrsto in intenzivnost uporabljenih programov.

Obroček je vodoodporen po standardu IPX6 in ga lahko uporabljata tudi pod prho, ni pa primeren za uporabo v kadi.

Obroček po vsaki uporabi očistite z mlačno vodo in čistilom erotičnih igračk ali blagim milom.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje