Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček Screaming O Plus

Šifra izdelka: E25601 | EAN koda: 854885001054
9,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: The Screaming O
Batteries: Necessary for use

Opis

Vibracijski obroček Screaming O Plus je že skoraj desetletje najljubši obroček za penis pri parih, s priročno zasnovo za enkratno uporabo, zaradi katere je uporaba zabavna in enostavna! Ta močan vibracijski obroček pomaga preprečevati prezgodnjo ejakulacijo in spodbuja močnejše erekcije, saj omejuje pretok krvi v penis in iz njega, medtem ko njegov vibracijski motor zagotavlja stimulacijo klitorisa, ki jo z vsakim potiskom približa orgazmu! Obroček preprosto raztegnite okoli korena penisa in po želji tudi okoli mod.

Screaming O Plus moškim omogoča pomoč pri daljši erekciji, ženskam pa prijetno stimulacijo klitorisa, vse to v kompaktnem, potovanju prijaznem paketu, ki ga lahko pari po končani uporabi odvržejo v smeti!

Obroček je namenjen za enkratno uporabo.

  • Material: silikon
  • Napajanje: baterijsko (priloženo)
  • Delovanje: 30 minut

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje